sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Olen Joulupukki Suomi savuton raitis pukkipalvelun ylläpitäjä. Välitämme pukkeja ympäri vuoden mutta erityisesti Joulupukkeja jouluaatoksi, mutta myös yrityskeikoille marrasjoulukuun aikana


Olen Joulupukki Suomi savuton raitis pukkipalvelun ylläpitäjä. Välitämme pukkeja ympäri vuoden mutta erityisesti Joulupukkeja jouluaatoksi, mutta myös yrityskeikoille marrasjoulukuun aikana


Maksamme apupukeille ennen aattoa markettipukkeina 15-20€, jouluaattona 35-40 euroa keikalta (n. 10-15 min) mm. paikkakunnasta riippuen. 

Välitämme pukkikeikkoja klo 10-22, suosituin aika on klo 14-20. Otamme mukaan pukkeja, jotka voivat työskennellä aattona vähintään 3 tuntia, mutta voi toki ilmoittautua käytettäväksi vaikka koko ajaksi.


Pyrimme antamaan pukeille keikkoja mahdollisimman läheltä kotia ( joten osoitteesi yhteydenotossa olennainen) ja aikataulutamme keikat järkevästi. 

Tavoitteenamme on välittää jokaiselle pukille mahdollisimman paljon aattokeikkoja. Pukit saavat ennen joulua valmiit listat keikkapaikoista tietoineen. Mahdollisista yrityskeikoista sovitaan erikseen. Välitämme esiintyjiä myös erilaisiin tapahtumiin, mainoksiin, elokuviin ja tv-ohjelmiin, joten näistäkin saattaa tulla tarjouksia sopiville ehdokkaille.

Pukkivälityksemme on jatkuvaa. Kullekin paikkakunnalle kun olemme saamme pukit rekrytoitua, jotta tiedämme, millä alueilla silvottua tynkä-Suomea (Ulkoministerin puhe suomalaisten vetäytyessä itsenäisyytemme alun alueilta jatkosodan jälkeen) voimme tarjota pukkipalveluita. 

Tämän jälkeen aloitamme myös aktiivisen mainostamisen. Mikäli olet kiinnostunut, vastaa seuraaviin kysymyksiin, niin saamme tiedot suoraan pukkirekisteriin. 

Liitä mukaan selkeä pukkiasukuva itsestäsi! Ilman pukinvaatteita huono alkaa räätälöimään pukkipalvelua kohdaltasi, laita kuva ja mahdollisesti youtubevideopätkä miten esiinnyt, niin voimme tarvittaessa tarjota kuvaa suoraan tilaajalle. Vastaaminen ei vielä sido kumpaakaan osapuolta, vaan lähetämme sopiville pukkiehdokkaille tarkemmat tiedot hyväksyttäviksi myöhemmin.
 
Edellytämme apupukeilta savuttomuutta ja valkoisen tulevaisuuden valovoimaista katsetta vastavoimana kaamoksen mustalle pitkälle yölle:

1. Nimi
2. Syntymävuosi
3. Sähköposti (Mieluummin gmail.com)
4. Puhelinnumero (Ei kiitos puhelinvastaajaa)
5. Postinumero, kaupunki, kaupunginosa, katuosoite
6. Mihin kellonaikaan voisit tehdä keikkoja 24.12.? Onko sinulla auto navigaattorin kanssa käytössäsi aattona?
7. Omistatko pukinvaatteet? Missä olet tehnyt aiemmin pukinkeikkoja? (Liitä mukaan kuva itsestäsi pukinvaatteissa.)
8. Mitä muuta esiintymiskokemusta sinulla on? Osaatko laulaa tai soittaa jotakin instrumenttia? Onko muita erityistaitoja?
9. Puhutko muita kieliä sujuvasti suomen lisäksi?
10. Miksi olisit hyvä Joulupukki?


Ystävällisin terveisin Joulupukkipäällikkö

Ottakaa yhteyttä: Suomen:Joulupukki@gmail.com

Suomen Joulupukki Tampere
Joulupukkipalvelu savuton ja raitis aattonakin

---------------------------------------------------------------------
Joulupukki Suomi Tampere Pirkanmaa
----------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti